• Vandaag goede gesprekken gevoerd. Hoe en wat gaan we bv de club een eigen identiteit geven?!? Hoe nu verder met... http://t.co/Z0ZY8sBCi4...
Naar boven

Agenda

  • 02 okt Donderdag 22:00

   Oktoberfest

   Studentenvereniging Dionysus presenteert: Oktoberfest. En ook als je geen student bent, ben je natuurlijk van harte welkom!

   Event delen: Share
   Oktoberfest
  • 31 okt Vrijdag 23:55

   Halloween Frightening Friday

   #buildup en #zwetser gaan de complete zwetser omtoveren tot een gevaarlijk griezelige nacht. HET CAFE IS ONVEILIG.... Meer info volgt

   Event delen: Share
   Halloween Frightening Friday
  • 20 dec Zaterdag 20:30

   25-jarig huwelijksfeest

   Locatie: Zwetser's bovencafe - Aanvang: 20:30 uur (tot 0:30 urr)

   Event delen: Share
   25-jarig huwelijksfeest
  • 14 mei Donderdag 19:30

   Speed-date

   Vernieuwde speed-date in Café de Zwetser! Wie weet zit hij of zij er tussen... Keep you posted! (De datum is opgeschort, zodra er genoeg aanmeldingen zijn gaan we een datum kiezen.)

   Event delen: Share
   Speed-date
  Naar boven

  about  Café de Zwetser in Emmen is een prachtig café gebouwd door interieurbouwer Max Middelbos en het is zeker de moeite waard om hier eens binnen te stappen. Het is zowel een dag- als een nachtzaak, met een terras van 120 stoelen. Je kunt er overdag heerlijk luieren en 's nachts het feestbeest uithangen. Er wordt regelmatig met live muziek gewerkt en er draaien diverse DJ's. Dus, wil je eens even gezellig 'uit', dan is de Zwetser 'the place to be!' *Gedurende de wintermaanden zijn wij overdag gesloten.

  Bij Café de Zwetser kun je ook terecht voor je themafeest, receptie, bruiloft, bedrijfsfeest, personeelsuitje, schoolfeest, vrijdagmiddagborrel met je collega's of ieder ander feest.


   

  Café de Zwetser bestaat al weer bijna 10 jaar, waarin het drie keer winnaar is geworden van de Nightlife Awards. Dit is de prijs die staat voor de beste feest-, dans- en uitgaansgelegenheid in de 3 noordelijke provincies. Dit succes komt veelal voort uit een wisselwerking tussen bezoekers, barpersoneel en entertainment, wat een goede sfeer ten gevolge heeft. En wat dit entertainmentgedeelte betreft (de interactie tussen bezoekers, barpersoneel en zeker ook DJ's), hiervoor wordt dus echt onze uiterste best gedaan (ook middels ludieke acties, dansacts en decoratie). Dit, om bezoekers het naar de zin te maken.

  Kijk voor ons aanbod aan zalen, de virtuele rondleiding hiernaast. Een combinatie van zalen (tot een capaciteit van 750 personen) bij het geven van uw feest is eveneens mogelijk. *de Zwetser berekent GEEN ZAALHUUR!

  Cafe de Zwetser staat garant voor een sfeervolle locatie met gemotiveerd personeel, dus aarzel niet en proef ook 'het Zwetserlevengevoel!'

  Hiernaast is er dus de mogelijkheid tot een virtuele rondleiding (middels Google Streetview) in De Zwetser.

  Veel plezier!

  Naar boven

  Upcoming DJ's (club area)  04-10: RICARDO SILVIO /  11-10: DEKKER 

  Naar boven

  Contact  Café De Zwetser
  Marktplein 1
  7811 AM Emmen

  Telefoon: 0591-653337

  E-mail: info@dezwetser.nl

   

  Tijdens de zomermaanden zijn wij donderdag, vrijdag en zaterdag vanaf 11:00 uur geopend.

  *Vlindermarkten (vanaf 1 juli dinsdags) zijn wij geopend vanaf 10:00 uur.

  Gedurende de wintermaanden zijn wij vrijdag en zaterdag geopend vanaf 22:00 uur.

  Openingstijden vrijdag:
  sluiting deur 03:30
  sluiting zaak 04:30

  Openingstijden zaterdag:
  sluiting deur 04:30
  sluiting zaak 06:00

  Sluitingstijd deur: er wordt niemand toegelaten na deze tijd.

  (Dus haal eventueel je jas voor deze tijd)

  Sluitingstijd zaak: welterusten, slaap lekker!!!